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Question 30:

Project Description

The PEA states that excavated material from installation of LWS and TSPs would be 
distributed at each pole site; does this mean that it could be spread on site? Please clarify.

Response to Question 30:

Yes. Please refer to PEA, chapter, 3, page 3-18, paragraph 1, which states that any excess 
material that cannot be utilized or spread at the pole installation site will be removed from 
the site and disposed of properly. 




