R.19-02-012 TNC Access for All Track 4 Workshop¹

Tuesday, May 11, 2021 10:00 AM to 4:30 PM

Join Webex Meeting

https://cpuc.webex.com/cpuc/j.php?MTID=mf4b3f27bbafbfdbd0a8b3f7ac38a20c

or https://cpuc.webex.com and enter the Meeting number: 187 273 9458

Meeting password: TNCAccess

Join by Phone

Local access number (required): 1-415-655-0002 (US) Attendee access code: 1872739458

10:00 – 10:10AM	Welcome and Introductions (10 minutes)
10:10 – 10:30AM	Overview of CPED Staff Proposal (20 minutes)
10:30 – 11:30AM	Presentation from Parties (1 hour)
11:30 – 12:30PM	Presentation Q&A (1 hour)
12:30 – 1:00PM	Lunch Break (30 minutes)
1:00 – 2:00PM	Transportation Network Company Offset Requirements (1 hour)
2:00 – 3:00PM	Access Fund Disbursements (1 hour)
3:00 – 3:30PM	Additional TNC Accessibility Issues (30 minutes)
3:30 – 4:00PM	Yearly Benchmarks (30 minutes)
4:00 – 4:30PM	Open Public Comment (30 minutes)
4:30 PM	End

¹ Closed Captioning will be provided. If specialized accommodations are needed to attend, such as non-English or sign language interpreters, please contact the CPUC's Public Advisor's Office at public.advisor@cpuc.ca.gov or toll free at 866-849-8390 at least five business days in advance of the public forum.