

2024 Future Grid Workshop #2 DRAFT Agenda Assessing Gaps

Date, Time and Virtual Connection:

Tuesday, March 12th, 2024
11:00am - 5:00pm PST
This will be a virtual (only) meeting. Join Zoom Meeting

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/7707413933?pwd=OGZFbG1UOWRnNGVSOStRaWMwVGhFdz09 &omn=86755558099

Meeting ID: 770 741 3933

Passcode: t98HxX Call-in: +13052241968

Workshop Objectives:

- A. Review the Operational Needs identified in Workshop #1
- B. Share expert and party perspective on the following question:
 - "What are the existing gaps and barriers in achieving the needs identified above within our current Distribution System Operator (Utilities)?"
- C. Co-create a gap assessment
- D. Lay the groundwork for the focus of our next workshop,

"What are the potential solutions in overcoming these barriers?"

Recorder: Gridworks

Chat Moderator: Gridworks

#	Agenda Item	Facilitator	Duration	Start Time
1	Introductions	Gridworks	15 min	11:00am
2	Operational Needs Discussion			



	Overview of Operational Needs Overview of Prioritization Survey	Gridworks	15 min	11:15am		
	Guided Discussion on Priority Needs	Gridworks	60 min	11:30pm		
	lunch		30 min	12:30pm		
	Gap Assessment					
3.	Utility Panel		60 min	1:00pm		
	Q&A	Gridworks	25 min	2:00pm		
	break		15 min	2:25pm		
4	Advocates Panel		45 min	2:40pm		
	Q&A	Gridworks	25 min	3:25pm		
	break		15 mins	3:50pm		
5	Discussion	Gridworks	45 min	4:05pm		
6	Next Steps and Closing	Gridworks	10 min	4:50pm		

Workshop Materials

All available workshop materials can be downloaded from https://gridworks.org/initiatives/california-future-grid-study/