R.21-10-002: RA Reform Workshop Agenda

10/6/2022

Time	Topic	Party
11-11:05a (5 minutes)	Welcome	PG&E
11:05-11:20a (15 minutes)	Various proposals	NRDC
11:20-11:35a (15 minutes)	Test year wrap-up	EBCE
11:35-11:50 (15 minutes)	Various	MRP
11:50-12:30p (40 minutes)	Lunch break	
12:30-12:50p (20 minutes)	4-Season Wind Exceedance	CalPA
12:50-1:05p (15 minutes)	Wind counting	CalWEA
1:05-1:25p (20 minutes)	Wind/solar Counting	PG&E
1:25-1:50p (25 minutes)	CAISO exceedance analysis and planning reserve margin discussion	CAISO
1:50-2:00p (10 minutes)	Break	
2:00-2:40p (40 minutes)	TBD	ED
2:40-3:10p (30 minutes)	Single cycle storage validation and alternative validation tool	Clean Power Alliance
3:10-4p (50 minutes / as needed)	Q&A / Workshop series wrap-up	Facilitated by PG&E