

## California Public Utilities Commission 2<sup>nd</sup> Public Workshop on PG&E Enhanced Oversight and Enforcement Process

	ΤΟΡΙΟ	TIME
9:30	Welcome and Agenda Overview	5 min
9:35	CPUC Opening Remarks	15 min
9:50	PG&E Opening Remarks	10 min
10:00	Enhanced Vegetation Management Corrective Action Plan Elements	20 min
10:20	Updated 2021 Enhanced Vegetation Management Scope	30 min
10:50	2021 Enhanced Vegetation Management Progress to Date	30 min
11:20	Communication with Employees and Contractors	30 min
11:50	Stretch Break	30 min
12:20	Development of 2022 Enhanced Vegetation Management Workplan	25 min
12:45	Impact and Duration of Corrective Action Plan	25 min
1:10	Public Comment	40 min
1:50	Closing	5 min

\*Following each PG&E presentation, 10 – 15 minutes will be allotted for questions from Commission Staff.

## **Monday, November 8, 2021** 9:30 am - 2:00 pm

Ů

Pursuant to Executive Order N-29-20, paragraph 3, issued on March 17, 2020, Commissioners may participate remotely from teleconferencing locations. Link to Executive Order N-29-20: <u>https://www.gov.ca.gov/wpcontent/uploads/2020/03/3.17.20-N-</u> 29-20-EO.pdf

## WATCH AND/OR GIVE PUBLIC COMMENT:

To View:

http://adminmonitor.com/ca/cpuc/w orkshop/20211108/

To listen or make comments by phone: Dial: 1-800-857-1917 Passcode: 7218384#



Protecting California since 1911